ITWatch

Ahlers vil have teknologi ind i alle uddannelser

Serieiværksætteren Tommy Ahlers, der i dag er forsknings- og uddannelsesminister for Venstre, er klar med et udspil, der skal gøre teknologi til en del af alle uddannelser, siger han til Børsen.

Foto: PR, Dansk Iværksætter Forening

Tommy Ahlers er på vej med et udspil, der skal gøre teknologi til en del af samtlige uddannelser.

Det skal ind overalt og gøres til en del af unges studieliv at stifte bekendskab med, hvad teknologien.

Det skriver Børsen.

Samtidig gør han op med sin forgænger, Søren Pind, der forlod ministerposten efter at være kørt træt som politiker. Han ville have blandt andet filosofi ind i alle uddannelser for at hæve dannelsesniveauet, men Ahlers, der er venstreminister med ansvar for forskning og uddannelse, vil rette fokus et andet sted hen.

"Jeg kommer selv fra den teknologiske verden, og da jeg startede min første virksomhed i december 2004, var teknologi ved at bevæge sig fra at være et hjørne af samfundet til at accelerere ind i alt det, vi laver. Det skal reflektere sig på tværs af vores uddannelser," siger ministeren til avisen.

Tommy Ahlers stiftede og solgte Zyb, og derefter stiftede han og solgte selskabet Podio.

Kinesisk mobilproducent får 1 mia dollar i bøde for sanktionsbrud 

Staten fik wakeup-call efter flere it-angreb: Der var potentiale for at gøre det bedre 

 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs