ITWatch

Ordfører: "Det er helt vildt at vi ikke har et it-udvalg i Folketinget"

Manglen på et it-udvalg i Folketinget betyder, at området bliver nedprioriteret, mener Alternativets it-ordfører René Gade.

René Gade er it-ordfører for Alternativet. | Foto: Steen Brogaard

Med Sophie Løhde (V) fik Danmark i 2016 sin første innovationsminister. Sidste år blev den første tech-ambassadør udnævnt, og samtlige partier i Folketinget har en it-ordfører.

It og digitalisering står højt på den politiske dagsorden i disse år. Alligevel eksisterer der intet udvalg i Folketinget, hvor politikerne mødes og diskutere rammerne og udviklingen på it-området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs