ITWatch

Enhedslisten vil kalde minister i samråd efter udskydelse af nye logningsregler

Justitsminister Søren Pape Poulsen kan se frem til et nyt samråd, efter han har udskudt revideringen af logningsregler til næste folketingsår. Logningen af danske telekunder skal stoppe med det samme, mener Enhedslisten.

Søren Pape Poulsen (K) vil blive indkaldt til et nyt samråd om de danske logningsregler, bebuder Enhedslisten. | Foto: Jens Dreisling/Polfoto (arkiv)

Søren Pape Poulsens (K) bebudede udsættelse af nye logningsregler får nu Enhedslistens retsordfører Rune Lund til at indkalde den konservative justitsminister i samråd om sagen.

Det skriver Version2.

"Det er meget åbenlyst, hvad der skal ske: Når noget er ulovligt, skal det stoppe med det samme. Men forhold, som er åbenlyst ulovlige, ser regeringen højt og flot på," siger Rune Lund til Version2.

Han påpeger, at ministeren allerede har erkendt, at de nuværende danske logningsregler er i modstrid med en afgørelse fra EU-Domstolen.

Det skete på et samråd i marts sidste. Dengang var det ligeledes Rune Lund fra Enhedslisten, som havde indkaldte ministeren.

Teleindustrien vil have EU-Kommission til at se danske logningsregler efter i sømmene 

Minister udskyder nye logningsregler til næste folketingsår 

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs