ITWatch

CGI blandt prækvalificerede i Nemlog-in udbud

Mens CGI Danmark har trukket sig fra EPJ-udbud, så er selskabet blandt fire prækvalificerede i udbuddet bag Nemlog-in.

Digitaliseringsstyrelsen har netop offentliggjort de fire fire prækvalificerede leverandører, der skal afgive tilbud på at drive Nemlog-in fremadrettet.

Det skriver styrelsen i en meddelelse.

Og en af de fire er CGI Danmark, der i dag har trukket sig fra udbuddet bag en EPJ-løsning for Region Syddanmark.

De fire vindere i prækvalifikationen er CGI Danmark, CSC Danmark, Netic og NNIT.

"Da fristen udløb den 5. december 2017, havde Digitaliseringsstyrelsen modtaget fire prækvalifikationsansøgninger. De opfyldte alle kravene, som fremgik af udbudsbekendtgørelsen. Derfor har der ikke været behov for at evaluere ansøgningerne og vælge nogen fra," skriver styrelsen.

Den næste tid vil de fire indgå en en proces, hvor der åbnes op for leverandørernes spørgsmål til løsningen - i et lukket forum.

Derefter er der deadline for at afgive tilbud i starten af februar 2018, hvorefter Digitaliseringsstyrelsen vil gå i forhandling med de leverandører, som vælger at afgive tilbud, skriver styrelsen.

CGI trækker sig efter at have tabt armlægning med region

Styrelse løfter sløret for forventningerne til kommende NemID-afløser 

 

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs