Danske investorer skyder penge i Nets-konkurrent

Gennem sit investeringsselskab har Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen skudt penge i betalingsudbyderen Klarna, der har tredoblet omsætningen på fem år. Også Visa hopper med ombord.
Modemilliardæren Anders Holch Povlsen har skudt penge i Klarna og skulle nu sidde på over 10 pct. af aktierne. | Foto: ritzau/PR FOTO/Arkiv
Modemilliardæren Anders Holch Povlsen har skudt penge i Klarna og skulle nu sidde på over 10 pct. af aktierne. | Foto: ritzau/PR FOTO/Arkiv

Den svenske betalingsudbyder Klarna får tilført et ukendt beløb af danske Anders Holch Povlsen og Visa.

Det skriver Børsen.

"Klarna har historisk positioneret sig som et alternativ til kreditkort såsom Visa, vi har været konkurrenter i nogen grad førhen, og vi er stadig konkurrenter, men også samarbejdspartnere," siger Michael Rouse, marketingsdirektør i Klarna, til avisen.

Anders Holch Povlsen - der har tjent milliarder som ejer af tøjkoncernen Bestseller - skulle have overtaget mindst 10 pct. af aktierne i Klarna fra en af selskabets medstiftere, Niklas Alberth.

Klarna blev grundlagt for 12 år siden og har i dag mere end 60 mio. kunder, der benytter selskabets betalingsløsninger. Selskabets omsætning er tredoblet siden 2012, så den sidste år var 2,7 mia. kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også