Ungt it-selskab bliver opkøbt af landets største advokatkæde

Advokatkæden Advodan køber Billigselskab.dk, der har skabt en online platform, som fremover skal udvikle digitale juridiske ydelser.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Advokatbranchen bliver i stigende grad presset af nye teknologiske muligheder og online platforme, der kan automatisere ydelser, som advokatfirmaer tidligere har siddet tungt på.

Udviklingen får nu advokatkæden Advodan til at gå i den modsatte retning og opkøbe techvirksomheden Billigselskab.dk. Det skriver Berlingske Business.

Formålet med opkøbet er at bruge Billigselskab.dks online platform til at udvikle digitale juridiske ydelser.

"Vi har valgt at købe en disrupter, fordi vi mener, at hvis ikke man som advokatvirksomhed vil sætte sig i en offerposition i forhold til den disruption, der sker i markedet, så er man nødt til at stå for noget af det selv. Med billigselskab.dk får vi en katalysator, så vi hurtigt kan komme ud over rampen," siger direktør i Advodan, Morten Arnberg, til Berlingske Business.

Billigselskab.dks platform er specialiseret i at oprette nye selskaber på 24 timer, og det er denne platform som Advodan, der er Danmarks største advokatkæde, vil videreudvikle. Prisen, som Advodan betaler for det to år gamle it-selskab, er ikke offentliggjort.

Danske Schantz skifter navn og er klar til at erobre Europa 

Dansk it-startup i storsats med salgsplaner i skuffen 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også