ITWatch

Ungt it-selskab bliver opkøbt af landets største advokatkæde

Advokatkæden Advodan køber Billigselskab.dk, der har skabt en online platform, som fremover skal udvikle digitale juridiske ydelser.

Foto: Colourbox

Advokatbranchen bliver i stigende grad presset af nye teknologiske muligheder og online platforme, der kan automatisere ydelser, som advokatfirmaer tidligere har siddet tungt på.

Udviklingen får nu advokatkæden Advodan til at gå i den modsatte retning og opkøbe techvirksomheden Billigselskab.dk. Det skriver Berlingske Business.

Formålet med opkøbet er at bruge Billigselskab.dks online platform til at udvikle digitale juridiske ydelser.

"Vi har valgt at købe en disrupter, fordi vi mener, at hvis ikke man som advokatvirksomhed vil sætte sig i en offerposition i forhold til den disruption, der sker i markedet, så er man nødt til at stå for noget af det selv. Med billigselskab.dk får vi en katalysator, så vi hurtigt kan komme ud over rampen," siger direktør i Advodan, Morten Arnberg, til Berlingske Business.

Billigselskab.dks platform er specialiseret i at oprette nye selskaber på 24 timer, og det er denne platform som Advodan, der er Danmarks største advokatkæde, vil videreudvikle. Prisen, som Advodan betaler for det to år gamle it-selskab, er ikke offentliggjort.

Danske Schantz skifter navn og er klar til at erobre Europa 

Dansk it-startup i storsats med salgsplaner i skuffen 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs