ITWatch

Japansk ejer trækker sig fra Io-Interactive

Japanske Square Enix oplyser i en børsmeddelelse, at selskabet vil trække sig fra den danske spiludvikler Io-Interactive. Beslutningen koster et ekstraordinært tab på næsten 300 mio. kr.

IO Interactive står bag den populære spilserie Hitman.

Med succesrige computerspilserier som Hitman og Kane & Lynch har danske Io-Interactive siden 2000’erne slået sit navn fast på den internationale scenen.

Spiludvikleren, der har til huse i København, har siden 2009 været ejet af japanske Square Enix. Men det kan snart være slut. I en meddelelse til børsen i Tokyo, hvor Square Enix er noteret, oplyser selskabet, at det ønsker at skille sig af med sit danske datterselskab for at fokusere sine kræfter andre steder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs