ITWatch

Amazon overvejer opkøb af James Bond-producent

Ifølge Bloomberg News er Amazon parat med et bud på 9 mia. dollar for filmproduktionsselskabet Metro-Goldwyn-Meyer.

Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS / X00234

Amazon er i opkøbsforhandlinger med filmproduktionsselskabet Metro-Goldwyn-Meyer, MGM, der måske er bedst kendt som selskabet bag de mange James Bond-film.

Det skriver Bloomberg News på baggrund af en unavngiven kilde med kendskab til forhandlingerne.

Amazon, hvis forretningsområde spænder fra en online handelsplatform og levering til egen streamingtjeneste, overvejer ifølge Bloomberg News et bud på 9 mia. dollar - svarende til godt 54,8 mia. kr. - men ifølge mediets kilde er der fortsat mange detaljer, der skal falde på plads, før aftalen er endelig.

Opnår de to parter til en gensidig forståelse vil det være den anden store handel inden for underholdningsbranchen, efter at AT&T og Discovery for få dage siden offentliggjorde en aftale om at skabe et nyt selskab, der skal tage kampen op med streamingkæmper som Netflix og Disney+.

Ifølge Bloomberg er også Amazons streamingtjeneste, Amazon Prime Video, under pres fra konkurrenterne for at få mere indhold.

Amazon-aktien ligger tirsdag med en stigning på 0,3 pct. i 3279,89 dollar.

Mere fra ITWatch

Dansk landechef for Oracle stopper

Det bliver et ryk opad for den danske landechef for Oracle, der fremover skal fokusere på østeuropa. Ingrid Mjøen har været hos Oracle i Danmark i små 17 år.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs