Softwareopkøb overrasker kapitalfondsboss

Axcel har gennemført sit tredje tech-opkøb på et år med selskabet Superoffice, men at det lykkes, overrasker fondens topchef.
Foto: PR
Foto: PR

Axcel, en af landets største kapitalfonde, har markeret sig tungt på markedet for it-virksomheder efter køb og salg af selskaber som EG, Conscia og Lessor samt senere nye opkøb, men at det skulle lykkes Axcel at gennemføre sit seneste opkøb midt i coronakrisen, overrasker Axcels ledende partner, Christian Schmidt-Jacobsen, til Børsen.

Han henviser til købet af norske Superoffice, som fonden netop har gennemført.

"Jeg havde ikke helt regnet med, at vi ville nå i mål med en investering lige nu og her, som det skete med Superoffice. Men der blev taget hensyn til den nuværende situation fra både køber og sælger, og det betød, og vi kunne lave en aftale," siger partneren til avisen.

Og Axcel har appetit på mere, sagde den ansvarlige partner i fonden til ITWatch efter købet af Superoffice.

"Hvis du mener, om vi er færdige med at lave tech-investeringer, så er svaret nej. Vi vil meget gerne lave mere i tech, såvel som vi vil investere i vores andre kernesektorer, Industrials, Healthcare og Consumer," lyder det fra Christian Bamberger Bro, der er partner i Axcel med ansvar for tech-investeringer.

Kapitalfond holder på hemmelighederne bag succes 

Dansk kapitalfond køber norsk it-selskab 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også