ITWatch

GPV køber schweizisk konkurrent for 800 mio. kr.

Selskabet er specialiseret inden for elektronik, systemintegration og kabelproduktion.

Foto: Colourbox

Elektronik- og mekatronikvirksomheden GPV, der er ejet af industrikonglomeratet Schouw & Co., har købt den schweiziske konkurrent CCS for 800 mio. kr. Det oplyser Schouw i en meddelelse til fondsbørsen.

CCS har hovedsæde i Lachen i Schweiz og beskæftiger cirka 2300 medarbejdere, hvoraf halvdelen er i Europa, mens den anden halvdel er i Sri Lanka og Kina. Selskabet er specialiseret inden for elektronik, systemintegration og kabelproduktion.

Aftalen er indgået med forbehold for de relevante myndigheders godkendelse. Transaktionen ventes endelig gennemført ved udgangen af 2018, hvorfor købet ikke vil påvirke de allerede udmeldte forventninger til årets resultat.

Schouw & Co. præsenterer sit regnskab for tredje kvartal 12. november. En aktie i selskabet koster onsdag ved 13.30-tiden 530,50 kr. efter en stigning på 2 pct.

/ritzau/FINANS

Di Digital får fem nye ansigter i bestyrelsen

Ny Huawei kan oplade andre telefoner 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs