ITWatch

EU giver grønt lys for Microsofts køb af kodetjeneste

Endnu en knast er med EU-Kommissionens accept ryddet af vejen for Microsofts køb af Github. Handlen har en værdi på knap 50 mia.

Chris Wanstrath, Github CEO og medstifter (til venstre), Satya Nadella, adm. direktør, Microsoft (midten) og Nat Friedman, Microsoft corporate vice president, Developer Services. | Foto: Microsoft/PR

EU-Kommissionen vender tommelfingeren opad til Microsofts overtagelse af kodetjenesten Github. Købet, der har en værdi på 7,5 mia. dollars, er dermed en realitet.

Det skriver Version2 med henvisning til en pressemeddelelse fra EU-Kommissionen.

"Microsoft ville ikke have noget incitament til at underminere GitHub-platformens åbne natur," lyder det i pressemeddelelsen ifølge Version2.

Konkurrencen fra andre udviklings- og samarbejdsværktøjer på kodeområdet betyder, at købet i EU-Kommissionens optik ikke er problematisk.

Handlen ventes endeligt afsluttet ved årsskiftet.

EU sætter dato på dom over Microsofts milliardopkøb 

Microsoft bekræfter millardkøb af udviklerplatform 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs