ITWatch

Generationsskifte er på vej i stort it-konsulenthus

Jeppe Hedaa overvejer flere muligheder i forbindelse med et kommende generationsskifte i 7N, fortæller direktøren til Finans.

Et generationsskifte er på vej i it-konsulenthuset 7N, fortæller stifter og administrerende direktør Jeppe Hedaa til Finans.

"Problemet med at være ejerleder er, at man skal dø. Man efterlader sin virksomhed i et utroligt stort vakuum, hvis man ikke har taget stilling til, hvad der skal ske. Derfor overvejer jeg det løbende. Jeg er 54 år, jeg er jo ved at blive en gammel mand," siger Jeppe Hedaa til Finans.

Direktøren ejer cirka 55 pct. af selskabet, men han afviser at sælge hele virksomheden til en kapitalfond eller et andet konsulenthus.

Jeppe Hedaa ser i stedet to andre muligheder for generationsskiftet - at lade en fond overtage virksomheden eller at gå på børsen.

Fond-muligheden er udfordret af fondslovgivningen, mens børsnoteringen ifølge Jeppe Hedaa også har visse ulemper. Han vil dog ikke udelukke nogen af mulighederne, men slår heller ikke fast, hvilken retning 7N vil gå.

It-stjernen sagde nej til Facebook: "Det er sjovt at være eftertragtet"

Konsulentdirektør: Jeg har nået toppen af det mulige

Konsulenthus runder milliarden næste år 

Mere fra ITWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs