ITWatch

Nye ejere giver softwarehus svensk samarbejdspartner

Softwarehuset Ordrestyring.dk er blevet købt af en kapitalfond. De nye ejere købte i foråret en lignende virksomhed i Sverige, som danske Ordrestyring.dk kommer til at få et tæt samarbejde med. "Det vil vi kunne udnytte," siger virksomhedens direktør.

Adm. direktør i Ordrestyring.dk, Tommy Hahn Sørensen (th), sammen med bestyrelsesformand Carsten Rasmussen. | Foto: PR/Ordrestyring.dk

Ordrestyring.dk har fået ny ejer. Det er kapitalfonden Adelis, der har købt sig til en majoritet i virksomheden, som står bag et mobil- og webbaseret sagsstyringsprogram til håndværkere.

Ordrestyring.dk er Danmarks største af sin slags med over 1500 virksomheder på kundelisten og over 12.500 daglige brugere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs