ITWatch

Nye ejere giver softwarehus svensk samarbejdspartner

Softwarehuset Ordrestyring.dk er blevet købt af en kapitalfond. De nye ejere købte i foråret en lignende virksomhed i Sverige, som danske Ordrestyring.dk kommer til at få et tæt samarbejde med. "Det vil vi kunne udnytte," siger virksomhedens direktør.

Adm. direktør i Ordrestyring.dk, Tommy Hahn Sørensen (th), sammen med bestyrelsesformand Carsten Rasmussen. | Foto: PR/Ordrestyring.dk

Ordrestyring.dk har fået ny ejer. Det er kapitalfonden Adelis, der har købt sig til en majoritet i virksomheden, som står bag et mobil- og webbaseret sagsstyringsprogram til håndværkere.

Ordrestyring.dk er Danmarks største af sin slags med over 1500 virksomheder på kundelisten og over 12.500 daglige brugere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs