ITWatch

Netcompanys børsnotering er et medarbejderarrangement

Drejebogen er klar til netcompanys børsnotering, der finder sted næste uge, og der bliver også plads til besøg og tale fra erhvervsministeren op til handelsstart.

Foto: Malte Oxvig

Netcompany vil klokken 9.00 torsdag i næste uge være at finde blandt de danske børsnoterede selskaber. Og selskabets børsnotering, der bliver i den helt høje ende med en anslået børsværdi på op til otte mia. kr., bliver fulgt af Brian Mikkelsen, erhvervsminister, der også vil tale til arrangementet.

Netcompany børsnoteres ved et medarbejderarrangement, hvor pressen er velkommen, skriver selskabet. Det fremgår af den drejebog for morgenen, der er lagt.

Børsnoteringen sker fra et usædvanligt sted, nemlig fra DR Koncerthusets studie 1, fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Det betegnes som et åbent medarbejderarrangement, skriver selskabet.

Desuden vil Nasdaq Copenhagen, hvor Netcompany skal noteres, naturligvis være repræsenteret ved børschef, Head of Listings & Capital Markets Carsten Borring.

08:58 begynder nedtællingen, og klokken 9.00 den 7. juni er selskabet noteret, hvis alt går efter planen.

Netcompany-top lægger selskaber sammen før notering 

Vækstplan afhænger af Netcompanys evne til at styre sikkert gennem store it-projekter 

Mere fra ITWatch

Digital andelsbevægelse skærper sit fokus i Danmark

Efter at være blevet lanceret herhjemme tidligere på året, skærper selskabet Polypoly nu sit fokus i Danmark. Tjenesten, der både har karakter af aktivisme, forening og forretning, har blandt andet stillet skarpt på bankerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs