ITWatch

Superusers køber aktiver i konkursramt konkurrent

Skillshouse, der udbyder it-kurser, gik konkurs i marts. Nu overtager konkurrenten Superusers selskabets resterende aktiver.

Foto: MARCOD/eFrame

Efter fem års levetid gik kursusvirksomheden Skillshouse konkurs i marts, men nu overtager konkurrent Superusers de tilbageværende aktiver. Det skriver Computerworld.

Konkret overtager Superusers kunderelationer, it-systemer og flere fysiske aktiver. Derudover vil den nye ejer tilbyde it-kurser til en attraktiv pris til de Skillshouse-kunder, der er blevet ramt af konkursen.

"Vi kan selvfølgelig ikke give kurserne væk som julemanden. Så var det os, der gik konkurs. Men vi kan gå ind og tilbyde kurserne til en pris, selv Netto ikke kan konkurrere med om i håbet om, at vi får skabt tillidsforhold til en række nye og forhåbentligvis glade kunder," siger direktør i Superusers, Brian Eberhardt, til Computerworld.

Superusers, der har cirka 40 ansatte, landede i 2017 et resultat på 1,7 mio. kr.

Konsulenthus tjener flere penge trods fald i omsætning 

Kanonvækst efter fusionsår i it-selskab 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs