ITWatch

Chipproducent afviser milliardstort overtagelsestilbud

Den amerikanske chipproducent Qualcomm takker atter nej til overtagelsestilbud fra konkurrenten Broadcom. Selskabet er dog ikke afvisende overfor yderligere forhandlinger.

PR/Qualcomm
Foto: PR/Qualcomm

Den amerikanske chipproducent Qualcomm har efter gentagne forsøg afvist endnu et overtagelsestilbud fra teknologiselskabet Broadcom, skriver Bloomberg News.

Ifølge nyhedsbureauet bød Broadcom denne gang 82 dollar per aktie, hvilket svarer til en samlet værdi på 121 mia. dollar eller cirka 725 mia. kr. Sammen med afvisningen har bestyrelsen hos Qualcomm dog tilkendegivet, at diskussionerne med Broadcom har været "konstruktive", og at der er interesse for fortsatte forhandlinger.

Lykkes det Broadcom at købe Qualcomm, vil det skabe verdens tredjestørste producent af computerchips efter Intel og Samsung.

I fredagens formarked stiger Qualcomm-aktien 0,6 pct. til 65,69 dollar, mens Broadcom går op med 0,4 pct. til 252,90 dollar.

/ritzau/FINANS

Qualcomm afviser købstilbud

Broadcom løfter købstilbud på Qualcomm til 725 mia. kr.

Forsiden lige nu

Apple taber til Qualcomm i Kina

Apple har tabt en sag til den amerikanske chipproducent Qualcomm i Kina, hvor en domstol har forbudt markedsføringen af syv iPhone-modeller. Det skriver Bloomberg News.

Simcorp henter ny CTO fra Microsoft

It-virksomheden Simcorp har ansat ny CTO, der får en central rolle i selskabets cloud-strategi. Den nye mand på posten kommer fra en lignende stilling i Microsoft.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger