Tætpakket kirke sagde farvel til Preben Damgaard

En stuvende fuld Skt. Pauls Kirke i Nyboder i København sagde i dag et sidste farvel til erhvervsmanden Preben Damgaard.
Foto: Jakob Skouboe
Foto: Jakob Skouboe

Flere hundrede mennesker sagde i dag ved middagstid et sidste farvel til erhvervsmanden og it-investoren Preben Damgaard, der døde forrige søndag i en alder af bare 59. Han døde efter en måneds sygdom og efterlader sig ikke bare sin familie, der var tydeligt berørt. 

For det stod også klart ved begravelsen, hvor mange mennesker Preben Damgaard gennem sit professionelle liv havde været i kontakt med. Og det stod samtidig klart, at Preben Damgaard har haft fat i ikke bare jævnaldrende erhvervsfolk og iværksættere i sit netværk, men et væld af helt unge.

Således var en stor del af de tilstedeværende ned til halvt så gamle som Preben Damgaard og kirken var fyldt til bristepunktet.

Blandt de tilstedeværende var tidligere TDC-chef Henning Dyremose og Nana Bule, den tidligere Microsoft-direktør, var mødt op med sin mand Max Sejbæk, der er direktør for Fellowmind. Stifter og direktør for 7N, Jeppe Hedaa, var også mødt op.

Desuden var der investor Peter Warnøe, Podimostifter og direktør Morten Strunge, stifter og direktør for dotcom-selskabet 2M Invest, Michael Mathiesen, direktør for Too Good To Go, Mette Lykke og direktør for Templafy, Jesper Theill-Eriksen.

Dertil tidligere Microsoft-topchef Peter Colsted, Anders Lehmann ejer af CorpoCom og nær ven af Damgaard-brødrene, Lars Andersen og Ulla Brockenhus-Schack, begge topledere i Seed Capital, Jannik og Henning Kruse Petersen, søn og far, begge nære venner af Damgaard-familien.

Præsten ved bisættelsen var Kathrine Lilleør.

Familie og partnere ærer Preben Damgaard: ”Jeg er usigelig stolt over hvad min bror opnåede”

. De tager over efter Preben Damgaard

Preben Damgaard er død


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også