ITWatch

Zendesk kan være tæt på salg

En række kapitalfonde kan være tæt på at købe den danske it-virksomhed Zendesk, som ellers har haft udfordringer med at finde de rigtige købere.

Foto: Jens Dresling

Den danske softwarevirksomhed Zendesk kan være på vej til at blive opkøbt af et konsortium af kapitalfondene Hellman & Friedman og Permira, som tidligere var medejer af TDC. Det skriver Berlingske på baggrund af oplysninger fra internationale nyhedsbureauer.

Aftalen kan nå i mål allerede i løbet af fredag. Det er dog langt fra sikkert, idet Zendesk tidligere denne måned meldte ud, at målet er at fortsætte som uafhængigt selskab, eftersom det ikke var lykkedes at finde en køber.

Zendesks aktie steg med 52 procent, da den amerikanske finansavis Wall Street Journal skrev om det mulige opkøb, ifølge Berlingske.

Zendesk har selv kontaktet kapitalfonde med henblik på et potentielt salg af virksomheden. Et tidligere købstilbud fra et konsortium af kapitalfonde i omegnen af 17 mia. dollar svarende til 110 mia. kr., er dog blevet afvist.

Medie: Danske Zendesk arbejder på salg

Zendesk takker nej til tidligere NETS-ejer

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs