ITWatch

Kapitalfond med forkærlighed til softwareselskaber henter milliardbeløb

Gro Capital har rejst 4,467 mio. kr. ifølge KapitalWatch, og man lukker dermed for tilslutningen til sin tredje fond, der har fået navnet Gro Fund III. Pengene er kommet fra eksisterende kunder samt nye ”højkvalitets investorer”.

Foto: PR

Kapitalfonden Gro Capital, der investerer i B2B-rettede softwareselskaber, oplyser ifølge KapitalWatch i en pressemeddelelse, at man har lukket for tilslutningen til sin tredje fond.

Kapitalfonden har rejst 600 mio. euro svarende til 4,467 mio. kr. i fonden, der har fået navnet Gro Fund III, og pengene er kommet fra eksisterende kunder samt nye ”højkvalitets investorer” i både Europa og USA.

”Vi er spændte på at tage hul på den næste fase af vores udvikling, og vi er taknemmelige for den stærke støtte fra både eksisterende og nye investorer. Udsigterne for softwareindustrien og -investeringer er mere spændende end nogensinde før,” siger Lars Dybkjær, ledende partner i Gro Capital, ifølge KapitalWatch.

Lars Dybkjær fortalte i september til ITWatch, at man havde indledt processen med at rejse kapital til den nye fond.

Gro Capital: Røde lamper blinker ikke hos os

Softwaresulten kapitalfond rejser nye milliarder

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs