ITWatch

Vækstfonden rejser ny milliardfond med pensionskasser og fonde

Vækstfonden har med ATP, PKA, Jyske Bank, fonde og familiekontorer rejst 1,5 mia. kr. i en første closing i Dansk Vækstkapital III. Ambitionen lyder på tre mia. kr., når den er fuldtegnet, og som vil gøre den nye fond til medejer i op mod 250 virksomheder.

Foto: Vækstfonden

Vækstfonden har med pensionsselskaberne ATP og PKA, Jyske Bank, erhvervsdrivende fonde og en række familiekontorer rejst 1,5 mia. kr. i en første closing af Dansk Vækstkapital III.

Vækstfonden investerer selv 750 mio. kr. i den nye tredje fond, der i første runde tæller i alt 29 investorer, hvoraf 24 er nye i forhold til de to første fonde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs