ITWatch

Preseed Ventures går efter 40 investeringer i techselskaber over de næste fire år

Investoren Preseed Ventures, der står bag en lang række investeringer i danske techselskaber som Vivino, Lunar og Trustpilot, vil foretage 40 investeringer i den tidligere fase af nye techselskaber over de kommende fire år.

Christel Piron er sammen med Helle Uth og Richard Breiter stifter af Preseed Ventures. Foto: PR/PreSeed Ventures

Der et hul i markedet for investeringer i de meget tidlige vækstfaser, fastslår Christel Piron, partner og adm. direktør i Preseed Ventures, til KapitalWatch.

Derfor forventer investoren, der har rejst 265 mio. kr. til en ny techfond for danske startups i en første closing med kapital fra bl.a. ATP og Vækstfonden som de to største investorer, i løbet af de kommende fire år at placere 40 investeringer i techstartups under den tidlige fase.

Dertil kommer yderligere cirka 30 såkaldte discovery-investeringer, der ligger endnu tidligere end pre-seed investeringer.

"Det vil primært være software-baserede selskaber og platforme, vi vil investere i. Vi har eksempelvis en del fintech- og healthtech-selskaber, og vi vil bevæge os på tværs af mange brancher," siger Christel Piron til KapitalWatch.

Dansk Vækstkapitals tredje milliardfond ramt af corona

Kapitalfond nærmer sig fjerde opkøb i år

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger