ITWatch

Ny fond er klar med over en kvart mia. til danske tech-startups

Nu rykker Preseed Ventures på banen med ny fond, der skal investere i danske tech-startups med DTU i ryggen. Satsningen er de helt nye sårbare selskaber.

Richard Breiter, Helle Uth og Christel Piron Tre stiftere af Preseed Ventures | Foto: PR

PreSeed Ventures lancerer en venturefond dedikeret til investeringer i danske tech-startups i de tidligste vækstfaser. Med ATP og Vækstfonden som hovedinvestorer har fonden nu de første 265 millioner kroner klar og i praksis vil man arbejde koordineret med DTU, skriver fonden.

"Med deres commitment løfter de to institutioner et centralt ansvar for, at PreSeed Ventures kan fostre de virksomheder, der skal tegne fremtiden. Vækstfonden har en unik position i det danske iværksættermiljø, og ATP er, som Danmarks største pensionsselskab, kendt for sit fokus på at få afkast og samfundsansvar til at gå hånd i hånd. Derudover arbejder vi meget tæt sammen med DTU for at forløse potentialet mellem forskning og kommerciel vækst i morgendagens danske startups," siger Christel Piron, der er en af partnerne i fonden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs