ITWatch

Sådan investerer startup-fonden Byfounders

I Byfounders kan fondens investorer selv komme med investeringsemner, og fonden lægger op til 10 mio. kr. i de enkelte investeringer. Samtidig jagter Byfounders viden på helt nye områder.

Byfounders samlet på Gisselfeld Kloster. Byfounders har samlet investorer, founders collective og selve teamet i fonden. | Foto: PR

Byfounders vil gerne op på at have op til 80 business angels og iværksættere i ryggen som investorer, og fonden lokker blandt andet med, at Byfounders over 50 medinvestorer, der repræsenterer en stor skare af kendte business angels, kan præsenterer invvesteringsemner, de selv er løbet ind i, for Byfounders investeringsteam.

Byfounders medstifter Eric Lagier siger, at han er helt åben for, at dette kan ske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs