ITWatch

Danske kapitalfonde følger global tendens – investerer massivt i software-virksomheder

Alene i 2018 har danske kapitalfonde været involveret i 10 opkøb af software-virksomheder. På globalt plan er over 1000 tech-virksomheder købt op i 2018. Handlerne sker til tocifrede multipler.

Virksomheden IT Relation er et eksempel på en kapitalfondsejet virksomhed, der har været gennem buy and build og nu er solgt videre til en anden kapitalfond. | Foto: PR/IT-relation

Danske kapitalfonde er godt med på en international trend, hvor stadig flere kapitalfonde opkøber softwarebaserede tech-virksomheder.

Alene i 2018 har danske kapitalfonde været involveret i mere end 10 handler, hvor software-virksomheder er opkøbt. I venture-regi er tallet endnu større, men handlerne typisk mindre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs