ITWatch

Venturefonde viser stor interesse for nyt kontorfællesskab

Et nyt kontorfællesskab i København samler venturefonde og andre aktører, hvor kapital og viden til startups og iværksættere bliver samlet.

Matrikel1, som The Creators Community står bag. | Foto: PR/The Creators Community

Danske Bank Growth & Impact, Sunstone Capital og Seed Capital er blot tre af de 27 nye beboere i kontorfællesskabet Matrikel1 på Højbro Plads i København. Mange flyttede ind i fredags, mens flere er undervejs i den proces.

Det skriver mediet Bootstrapping.

Bag Matrikel1 står The Creators Community, som har samlet en række aktører med viden og penge til især startups og iværksættere. Hos Danske Bank, der har hovedsæde tæt på det nye kontor, ser man frem til at kunne arbejde sammen med de andre lejere.

"Det er vigtigt for os at forstå, hvad der sker i økosystemet, og det er vigtigt for os at være tilgængelige for de forskellige interessenter. Derfor giver det rigtig god mening at sidde uden for banken. Her får vi let adgang til dialog med startups og investorer. Det giver os inspiration til, hvordan vi kan blive en bedre bank for startups og investorer," siger Klavs Hjort, der er senior vice president i Danske Bank Groth & Impact, til Bootstrapping.

"Og så har Matrikel1 derudover den fordel, at det ligger centralt tæt på vores hovedsæde, og at de er del af et nordisk community. Og så er det nogle spændende 'lejere', de har formået at rekruttere."

Seed Capital flytter ind på Matrikel1

Innovationshus skal være nymodens version af et forsamlingshus 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs