ITWatch

Rutineret fynbo kåret som årets business angel

Onsdag havde sammenslutningen af business angels i Danmark inviteret til årsmøde. Prisen som årets business angel gik til en fynbo, der har gjort sig gældende i it-branchen i mange år.

Foto: PR/Athena IT-Group

Helge Munk er for tiden den mest lysende stjerne blandt landets mange business engels. I hvert fald blev den 60-årige fynbo onsdag kåret til årets business angel på årsmødet for danske business angels i Odense.

Det har vejet tungt, at Helge Munk formåede at komme flot ud af virksomheden Athena, som han var bestyrelsesformand for, indtil den blev solgt til hollandske Sentia sidste år.

"Helge Munk er en særdeles professionel BAer og bestyrelsesformand, der bl.a. stod i spidsen for en afnotering af Athena fra First North og dernæst udvikling af virksomheden til en meget flot exit i 2017. Han er utrolig kompetent i hele investeringsprocessen og har investeret i en lang række virksomheder, ud over at han stiller kontorfælleskabet Munkhouse til rådighed for fynske iværksættere," udtaler Jesper Jarlbæk, formand for Danish Business Angels, i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv har overfor TV2 Fyn forklaret, at han langt fra er færdig med at investere i startups.

"Jeg er 65 år, men langt fra færdig som iværksætter. Det giver så meget energi at være sammen med unge mennesker, som er bidt af deres idéer og de værdier, som de lægger ind i det. Det er virkelig noget, der driver mig."

Athena IT-Group solgt til storspiller

Velkendt it-firkløver køber hostingselskabet Athena 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs