ITWatch

Kapital- og venturefondenes nye direktør vil kæmpe for bedre vilkår for tech-investeringer

Der skal skabes bedre vilkår for investeringe i tech-selskaber og andre danske startups, så venture og kapitalfonde kan komme mere på banen. Det siger Henriette Kinnunen, ny direktør for kapital- og venturefondes brancheforening om sine planer i det nye job.

Foto: DVCA

Henriette Kinnunen er ny direktør for DVCA, kapital og venturefondes lobbyorganisation og hun erstatter Jannick Nytoft, der har siddet på posten i en årrække.

Henriette kommer til fra blandt andet at have arbejdet for Cepos og skrevet ledere for dagbladet Børsen og hun træder ind i DVCA i en tid, hvor kapital og venturefonde i den grad har fået appetit for tech-selskaber over en bred kam.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs