ITWatch

Internetudbyder udfordrer fiberselskaberne med trådløs satsning

Regeringens mål om 100/30 mb/s bredbånd til alle danskere i 2020 har næsten gjort fiber og hurtigt internet til synonymer. Men hvad med de kunder, som det koster for meget at inkludere? Det har udfordreren N1 et svar til.

René Kappelgård, adm. direktør i Net1. | Foto: Kristoffer Veggerby

"Vores kunder er i høj grad dem, der bor langt væk fra den etablerede infrastruktur i dag. Det er i stor udstrækning sommerhusejere eller landzoner, hvor man på en god dag måske kan få 2-3 mb på en kobberforbindelse."

Det fortæller René Kappelgård, adm. direktør hos internetudbyderen Net1, til ITWatch, da vi satte ham i stævne til arrangementet National Bredbåndskonference i Randers.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs