Telenor-chef: Vi skal blive slankere

Telenor har været gennem en større omlægning af teleselskabets interne it-systemer og henter i seneste kvartalsregnskab både kunder og øget indtjening. Alligevel skal forretningen slankes yderligere er meldingen fra den adm. direktør.
Jesper Hansen, adm. direktør i Telenor Danmark
Jesper Hansen, adm. direktør i Telenor Danmark

Det har længe været en hård rejse for Danmarks næststørste teleselskab Telenor. Selskabet har været gennem en større omlægning af de interne it-systemer, og mandag morgen viste resultatet sig så i regnskabet for andet kvartal af 2017, hvor både kundegruppen, omsætningen og driftsresultatet er forbedret.

Det skriver Berlingske Business.

Ifølge adm. direktør i Telenor Danmark, Jesper Hansen, har man i Telenor brugt en del ressourcer på at skifte den digitale infrastruktur ud. En rejse, som har været hård for både selskab og kunder, men som gør det muligt at fortsætte effektiviseringen af virksomheden.

De positive takter kommer efter en årrække, hvor selskabet, ligesom andre teleoperatører, har haft på det danske marked, men trods fremgangen udelukker adm. direktør i Telenor Danmark Jesper Hansen ikke, at der vil komme til at ske afskedigelser.

"Over tid skal vi derfor være færre medarbejdere. I lande som Danmark er lønomkostninger en væsentlig del af omkostningerne, selv om vi også kikker på mange andre poster. At blive mere effektiv betyder færre ansatte, og det ved vores medarbejdere godt. Vi forsøger at gøre alt, hvad vi kan ved langtidsplanlægning, ved at bruge naturlig afgang bedst muligt. Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke afskedigelser, for vi skal være færre over tid. Men vi gør, hvad vi kan, for at bruge den naturlige afgang bedst muligt," lyder det fra Telenors adm. direktør i Danmark, Jesper Hansen.

Telenor vinder kunder på det danske marked og løfter overskuddet

Hård kamp om de danske mobilkunder – se udviklingen 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også