ITWatch

Greentel om Tjeeps kundebase: Fik et godt tilbud

Det var et godt tilbud, som mobilselskabet Greentel fik på at overtage "indmaden" i det ophørte mobilselskab Tjeep, siger Greentels stifter.

Det ukendte teleselskab Greentel kom i sidste uge på mange i branchens læber, da selskabet overtog det væltede mobilselskab Tjeeps kundebase, og for Poul Tarp, der er indehaver af blandt andet Greentel, var handlen alene, at Greentel overtog Tjeeps kunder. Hvad der reelt sker i selskabet i relation til retssager mod andre, som ITWatch har beskrevet, eller om selskabet eller dele af det endeligt går konkurs, er Poul Tarp ikke inde i, siger han til ITWatch.

"Jeg har ingen indsigt i, hvad der sker i selve Tjeep."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs