ITWatch

Yousee møder kritik for forhold hos outsourcingpartner

TDC er endt i modvind på Facebook på grund af forholdene hos selskabets underleverandør Sitel. Det skriver Mobilsiden.

Foto: Kristoffer Veggerby

TDC lægger i disse timer Facebook-side til en kraftig kritik af arbejdsforholdene hos en af TDC's underleverandører.

Det skriver Mobilsiden.dk

Sagen handler om, at TDC har tilbudt tidligere ansatte i Sitel et arbejde hos TDC's selskab Yousee, efter Sitel har besluttet sig for at nedlukke sit københavnske kontor.

En lang række tidligere medarbejdere hos Sitel beskriver på siden, at de har været stærkt utilfredse med at være hos TDC's outsourcingpartner, hvor de går i rette med forholdene.

"Jeg endte dog ligesom mange af mine kollegaer med at sige op, grundet et fuldstændigt urimeligt psykisk pres og en umenneskelig behandling, som for mig personligt førte til en længere sygemelding med stress, depression, selvmordstanker og psykologtimer," lyder det i debatindlægget på Facebook, som startede kritikken af arbejdsforholdene.

Indlægget har fået Yousees underdirektør Peter Bohn til at skrive på Facebook-siden.

"Jeg vil gerne slutte af med at sige, at jeg er meget rørt over dit indlæg, og den feedback, du har givet her, tager vi meget alvorligt, og jeg tager det med tilbage til resten af organisationen," skriver Peter Bohn som en kommentar til indlægget, der har startet debatten.

Indlægget på Yousees Facebook-væg er flittigt delt. Fredag eftermiddag kl. 15 havde indlægget 1450 "likes" og var delt 145 gange.

ITWatch har bedt TDC om en kommentar til sagen.

Mere fra ITWatch

IBM-psykolog: Hos os er det okay ikke at have ja-hatten på

Mens IBM det sidste års tid har gennemgået nogle af de største forandringer i nyere tid, er stressniveauet i virksomheden ikke eksploderet. Forklaringen skal blandt andet findes i et målrettet arbejde med ledernes syn på de ansatte, forklarer psykolog Cecilie Demkjær Schultz Pedersen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs