Plenti lancerer roaming-plan i næste uge

EU's indgreb mod roaming har allerede fået bl.a. 3 til at ændre på sine produkter. Nu varsler Plenti en afklaring i næste uge.

Plentis kunder får at vide i starten af næste uge, hvad der vil ske med deres abonnement, når EU's nye roaming-regler træder i kraft i juni.

Det skriver Berlingske.

"Vi kommer med vores udspil i begyndelsen af næste uge. Lige nu finpudser vi det, så vi kan varsle kunderne. Men vi forsøger at tilsikre, at der sker mindst muligt. Det er rigtigt, at det er sværest for teleselskaber som os, der lejer os ind på andres mobilnet. Det er et spørgsmål om størrelse. Jeg regner dog med, at vi finder vores egen vej på nogle ting og må tilpasse os på andre ting. Men det bliver nok ikke, som politikerne har drømt om. Der findes ikke noget, der hedder gratis frokost," siger Peter Mægbæk til Berlingske.

Udmeldingen kommer samtidig med, at 3 har besluttet at ændre vilkårene for sine kunder, så man kun kan bruge sit abonnement inden for Danmarks grænser, med mindre man har "3LikeHome"-roaming i sit abonnement.

Plenti ventes at runde 75.000 kunder i næste uge og tilbyder i øjeblikket abonnementer uden tale- og dataloft i Danmark, mens man skal betale takst for brug i udlandet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også