ITWatch

Telenor genvinder jysk udbud

Telenor er fortsat leverandør af mobiltrafik for seks jyske kommuner.

Foto: TDC NET/PR

Telenor genvinder telefoniudbud i de seks midt- og vestjyske kommuner Herning, Struer, Lemvig, Holstebro, Ringkøbing-Skjern og Skive.

Der er tale om en fireårige aftale som telenor vinder for tredje gang siden 2014.

Telenor skal sikre udbygning af mobildækningen til borgere, virksomheder og ansatte i Herning, Struer, Lemvig, Holstebro, Ringkjøbing og Skive Kommune. Aftalen inkluderer telefoni og bredbånd til de kommunalt ansatte, krav til indendørs og udendørs dækning på tværs af kommunegrænserne og som noget nyt nu også opstilling af 5G-hotspots, skriver telenor

”Vi har valgt det bedste bud ud fra dækning, pris og kvalitet og valget blev igen Telenor, som vi har været glade for, og vi ser frem til at det fremtidige samarbejde specielt på området med 5G-hotspots,” siger Poul Venø, IT og Digitaliseringschef i Herning Kommune og fælles talsmand for kommunerne i Midtvest-aftalen.

”Vi er meget stolte over endnu en gang at blive tildelt opgaven med at levere telefoni og gode forbindelser til vores kunder og de kommunalt ansatte i Midt- og Vestjylland,” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor Danmark.

Telenor indgår aftale med RAH Fiberbredbånd

Nuuday-topchef aflyser 5G-krigen


Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs