ITWatch

TDC-udbryder henter tidligere EG- og Targit-chef ind som bestyrelsesformand

Mobitel, udbryderen af TDC Erhvervscenter i Odense, får Leif Vestergaard, som tidligere har været topchef i EG og Targit, som bestyrelsesformand.

Foto: PR/Dahl

Leif Vestergaard, tidligere topchef i EG og Targit, bliver ny bestyrelsesformænd i Mobitel.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Mobitel, der er stiftet af Ole Folmer i 2020 og som er en udbryder af TDC Erhvervscenter i Odense, henter Leif Vestergaard ind, da man har skruet op for ambitionerne og har som mål at vokse ”markant” i de kommende år.

”Jeg har taget Leif med, fordi hans erfaring i at skalere og vækste virksomheder, er hvad vi har brug for. Vi skal blive større og have flere kunder med ombord,” siger adm. direktør og stifter Ole Folmer i pressemeddelelsen.

Ole Folmer skal sammen med Leif Vestergaard, der i januar i år fortalte til ITWatch, at han var færdig med direktørjobs og fremadrettet ville fokusere på bestyrelsesarbejde, sætte turbo på kendskabet til virksomheden.

”Mobitel har et godt renommé, og de besidder kompetencerne inden for målrettede teleløsninger til erhvervslivet. Deres gode værdier gør det trygt for kunderne at lægge deres teleløsning i hænderne på Mobitel. Nu skal mange flere lære dem at kende,” fortæller bestyrelsesformand Leif Vestergaard i pressemeddelelsen.

Leif Vestergaard sidder blandt andet også som bestyrelsesformand i Abakion, Symfonia og Danoffice, mens han er bestyrelsesmedlem i Edgemo.

Leif Vestergaard: ”Nu har jeg taget mine kvartaler som direktør”

TDC-udbryder vinder millionordre hos Energinet

TDC-udbryder forventer langt billigere løsninger til kunderne

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs