ITWatch

Norsk fiberudbyder får adgang til vestjyske husstande

Norske Altibox får adgang til RAH Fiberbredbånd, der betjener husstande i Vestjylland.

Direktør i Opennet, Henrik Møller Nielsen (tv.), Søren Harding, der er adm. direktør i Altibox, Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd og Jørgen Stausbøll Madsen (th.), direktør i RAH Fiberbredbånd. | Foto: PR/Opennet

RAH Fiberbredbånd har indgået en aftale med tjenesteudbyderen Altibox. Dermed byder det vestjyske fibernet velkommen til en ny udbyder for sine 25.000 kunder.

Hos Altibox, der i forvejen leverer internet til 50.000 husstande herhjemme, betyder aftalen, at selskabet kan komme ud til flere kunder med sin produkter, der tæller bredbånd, tv og mobil-løsninger.

”Vi har stærke produkter og hele pakken – lynhurtigt internet, TV med underholdning i højsædet og abonnement til din mobil. Vi er stolte over kvaliteten af vores produkter, og vi kommer med en rigtig god mulighed til kunderne,” udtaler adm. direktør for Altibox, Søren Harding, i meddelelsen.

I alt 750.000 husstande i Danmark og især Norge har i dag internet, tv eller mobilabonnement hos Altibox.

RAH Fiberbredbånd er etableret som et samarbejde mellem det lokale energiselskab RAH, fiberselskabet Thy-Mors Fibernet samt Norlys.

"En god leder har tillid til sig selv og andre" 

Overskud er ikke afgørende for Alka Mobil 

Mere fra ITWatch

Mærsk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Mærsk har stiftet i samarbejde med IBM. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Redaktør: Lippert rydder ud blandt bløde svenskere

Ledelsesrokaden i Globalconnect er en hård omgang for de svenske topchefer i det nordiske selskab. Den bløde stil passer formentlig ikke ind i det dansk-ledede selskab, vurderer redaktør for svensk telemedie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs