ITWatch

Andelshavere bag Norlys er tavse om potentielt salg

Medlemmer af repræsentantskabet bag det andelsejede Norlys lukker i om mulighederne for at frasælge en del af fiberforretningen, skriver Børsen.

Foto: PR NORLYS

Hverken bestyrelsesformand i Norlys, Jens Erik Platz, eller de menige medlemmer af repræsentantskabet bag den andelsejede koncern vil kommentere på den mulige salgsproces, hvor en del af fiberforretningen måske skal sælges fra, skriver Børsen.

"Jeg har ikke noget at sige til det. Vi lader Ulf Lund udtale sig om det, så længe det er på det niveau, det er på nu," siger Jens Erik Platz til Børsen.

Omtalte Ulf Lund, direktør i Norlys, bekræftede i sidste uge over for mediet, at koncernen overvejer muligheder for at få en medejer ombord på fiberområdet.

Norlys' fiberinfrastruktur vurderes ifølge Børsen til at have en værdi på i omegnen af 20-25 mia. kr. værd.

Analytikere om mulig Norlys-medejer: Det hander om timing og ego 

Medie: Norlys åbner for ny fiber-ejer 

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs