ITWatch

Norlys indgår aftale med vestjysk fibernetejer

22.000 vestjyske husstande får adgang til internet og tv via Stofa og Boxer, idet Norlys har indgået en ny aftale med fibernetejeren Rah Fiberbredbånd.

Foto: Norlys/PR

Fibernetejeren Rah Fiberbredbånd har indgået en aftale med Norlys, som betyder, at 22.000 husstande i Vestjylland får adgang til internet- og tv-produkter fra Stofa og Boxer.

Det oplyser parterne i en meddelelse.

Rah Fiberbredbånd åbnede sine fibernet i efteråret og indgik et samarbejde med brancheplatformen Opennet. Fibernetejeren har valgt Norlys som den første tjenesteudbyder, da parterne allerede kender hinanden godt, lyder det.

"Norlys er via deres medejerskab af Rah Fiberbredbånd allerede en del af familien, og Norlys har varetaget kontakten med vores kunder i Rah-området, siden vi begyndte udrulningen i 2016. Fra den 1. februar overtager Norlys vores fiberkunder, og derfor giver det også rigtig god mening, at de som de første får muligheden for at tilbyde deres produkter til alle med mulighed for fibernet i Rah's forsyningsområde," siger Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd.

Norlys, der ejer Stofa og Boxer, ser frem til at udvide samarbejdet.

"Vi har netop taget imod 11.000 tidligere Rah Fiberbredbåndskunder og budt dem velkommen til Stofa. Med denne aftale får de resterende 11.000 husstande, som endnu ikke har valgt fiber, samme mulighed og senere på året vil Boxer også være en af varerne på hylderne. Jeg håber, at det kan få endnu flere vestjyder til at vælge det fremtidssikrede fibernet," siger Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør i Norlys Digital.

Aftalen med Norlys er kun første skridt for Rah Fiberbredbånd, lyder det. Målet er, at selskabet i løbet af andet halvår af 2021 kan præsentere aftaler med flere internet- og tv-udbydere.

"Vores aftale med OpenNet om åbningen af fibernettet betyder, at vi har mulighed for at indgå samarbejde med alle de udbydere, som Opennet har i folden. Vi ser gerne, at kunderne frit kan vælge mellem den udbyder, de ønsker, så endnu flere får glæde af fibernettet i fremtiden," udtaler Jacob Møller.

Tusindvis af kunder mister deres netadgang på mandag

Globalconnect åbner for leverandører til private med Opennet-aftale

Vestjysk fiberejer åbner net og indgår samarbejde med brancheplatform 

Mere fra ITWatch

TDC: Lavprisprodukter har medvind

Midt i alle omvæltningerne i TDC-koncernen, lancerede selskabet sidste år lavprisselskabet Eesy og streamingproduktet YouTV. Foreløbig er der ikke tegn på kannibalisering af egne produkter, siger CFO.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs