ITWatch

Niels Zibrandtsen vil udvide bornholmsk fibernet til resten af Danmark

Der er god mulighed for, at det bornholmske selskab Bornfiber kan få fat i andre dele af Danmark, efter der er kommet nye ejere ombord, siger medejer til Berlingske.

Foto: PR

Niels Zibrandtsen ønsker, at Bornfiber, der netop er blevet købt af den engelske kapitalfond Icon Infrastructure, skal udbredes til resten af Danmark og Nordtyskland, skriver Berlingske.

Han ejer Zibra, der har solgt 85 pct. af Bornfiber til kapitalfonden, og som stadig ejer 15 pct. af det bornholmske fiberselskab.

Ifølge Niels Zibrandtsen har Bornfiber nu kapital til at rykke ud i resten af landet, og det kan både være i Udkantsdanmark eller i hovedstaden, hvor der stadig er mange steder med dårlig forbindelse, lyder det.

"Der er stadig mange lommer i Danmark. Kan vi finde og identificere dem med værdisættet fra Bornholm, kan vi godt konkurrere med el- og teleselskaberne, for de kigger efter den store skala. Vi kan levere en anden ydelse, hvor prisen ikke altid er det allervigtigste," siger Niels Zibrandtsen til Berlingske.

Engelsk kapitalfond investerer i bornholmsk fiberselskab

Milliardærfamilie gør klar til internationalt sats med startupmiljø 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs