ITWatch

3-direktør vidste intet om frasalg af mobilmaster

Den danske topchef i 3 vidste ikke, at selskabets ejer havde planer om at sælge mobilmaster i Danmark og en række andre lande, skriver Finans.

Foto: PR/3

3's danske topchef, Morten Christiansen, vidste i sommer ikke, at 3-ejeren Hutchison havde planer om at sælge sine mobilmaster i Danmark, skriver Finans.

I sommer lancerede 3 et selvstændigt selskab til sin masteforretning, og dengang var meldingen fra topchefen, at der ikke var et frasalg på tapetet.

Men i november bekræftede 3, at selskabet vil sælge sine mobilmaster i Danmark og en række andre lande til spanske Cellnex. Prisen for de danske master beløber sig til knap 3 mia. kr.

"Jeg vidste det ikke. Nogle gange er lokale CEO’ere de sidste, der får sådan noget at vide," siger Morten Christiansen, topchef for 3 i Skandinavien, til Finans.

3-direktøren forklarer videre, at fordelen for teleselskabet er, at det nu er Cellnex og ikke 3, der skal afholde udgifterne til udbygningen af mobilnettet. Han vil dog ikke kommentere yderligere på aftalen, og hvad 3 skal betale i leje af masterne.

3 vil sælge masteselskab for stort millionbeløb få måneder efter at have lanceret det

3 bekræfter salg af sine mobilmaster i Danmark

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger