ITWatch

Stofa overtager kunder fra fiberejer

11.000 fiberkunder bliver flyttet til Stofa Fiber, som er ejet af Norlys.

Foto: Carsten Andreasen/IND

Stofa Fiber har købt 11.000 fiberkunder hos RAH Fiberbredbånd.

Det oplyser parterne i en meddelelse.

RAH Fiberbredbånd er et samarbejde mellem energiselskabet RAH, Thy-Mors Fibernet og Norlys, og selskabet har haft til formål at udrulle fibernet i Ringkøbing-Skjern-området.

Nu har RAH Fiberbredbånd åbnet sine fibernet og vil fremadrettet fokusere sine aktiviteter som ren fibernetejer, lyder det.

Derfor har man valgt at sælge alle fiberkunder til Stofa Fiber, der er ejet af Norlys.

"Som medejer af RAH Fiberbredbånd og én af Danmarks største internetudbydere var det nærliggende for os at overtage det fulde ejerskab for kunderne. Vi har allerede et stort kendskab til kunderne, fordi vi fra dag 1 har håndteret alt salg, kundeservice og support for dem. Derfor glæder vi os bare endnu mere til at byde dem officielt velkommen til Stofa Fiber og de spændende produkter, vi kan tilbyde dem," siger Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør i Norlys Digital.

Hos RAH Fiberbredbånd er man også tilfreds med aftalen.

"Aftalen med Norlys lå lige til højrebenet, fordi Norlys via medejerskabet af RAH Fiberbredbånd allerede er en del af familien og kender vores kunder. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at kunderne er i trygge hænder i fremtiden," siger Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd.

"Med aftalen kan vi fokusere på vores kerneforretning som ren netejer, hvor vi fortsat vil udvikle og udbygge fibernettet i vores forsyningsområde og i løbet af 2021 åbne fibernettet."

RAH Fiberbredbånd indgik tirsdag en aftale brancheplatformen Opennet, der betyder, at 22.000 fibernetkunder i Vestjylland nu kan se frem til at kunne vælge mellem flere bredbåndsudbydere.

Vestjysk fiberejer åbner net og indgår samarbejde med brancheplatform

Fiberejer får 35 nye ansigter i repræsentantskabet

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger