ITWatch

TDC mistede færre tv-kunder i tredje kvartal

16.000 faldt tv-kundebasen med i det seneste kvartal for selskabet bag Yousee. Faldet er mindre end i årets to første kvartaler, men samlet har året budt på væsentligt større frafald end 2019.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

TDC, der står bag landets største tv-distributør, Yousee, må konstatere, at antallet af tv-kunder også i tredje kvartal gik nedad. Men faldet blev mindre end i årets to første kvartaler, viser TDC's regnskab for tredje kvartal.

Kundebasen faldt med 16.000, så TDC i tredje kvartal havde 1,053 mio. tv-kunder. Faldet i det seneste kvartal er mindre end i første og andet kvartal, hvor frafaldet var hhv. 61.000 og 41.000.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs