ITWatch

Verizon tjente en spids mere end ventet i tredje kvartal

Amerikanske Verizon klarede sig en smule bedre end ventet i tredje kvartal med lidt større tilgang af mobilabonnenter end forventet.

Foto: Bebeto Matthews/AP/Ritzau Scanpix

Den amerikanske mobiloperatør Verizon har tjent en spids mere end ventet i tredje kvartal, hvor selskabet har fået lidt større tilgang af mobilabonnenter end ventet.

Aktien indikeres 0,5 pct. højere i 57,55 dollar i det amerikanske førmarked.

Verizons driftsindtægter landede på 31,5 mia. dollar i tredje kvartal, hvilket var en spids under analytikerprognosen indsamlet af Bloomberg News på 31,63 mia. dollar.

Den justerede indtjening er i kvartalet landet på 1,25 dollar sammenlignet med analytikernes forventning på 1,22 dollar.

Selskabet tilføjede 553.000 nye mobilabonnenter i kvartalet, hvor analytikerne ventede 474.870, mens selskabet tilføjede 283.000 nye telefonabonnementer sammenlignet med analytikerkonsensus på 317.970.

For helåret justeres forventningerne til væksten i den justerede indtjening til 0-2 pct. fra tidligere ventet minus 2 til plus 2 pct.

Verizon hæver forventningerne til Capex-investeringerne i år til den øvre ende af intervallet 17,5-18,5 mia. dollar. Her lød analytikerprognosen på 18,32 mia. dollar.

International tech-gigants danske forretning skrumper med stor fart

Amerikansk telekæmpe går mod rødt marked efter pæne regnskabstal

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger