ITWatch

Tv-udbyder fastholder ufravigeligt krav til Yousee

Både Yousee og tv-udbyderen Discovery Networks er åbne overfor ny dialog, men sidstnævnte er urokkelig, når det kommer til placeringen i tv-pakker.

Christian Kemp er adm. direktør for Discovery Networks Danmark. Foto: PR

Siden skilsmissen ved årsskiftet, hvor Yousee og Discovery Networks afbrød samarbejdet, har der været stille mellem parterne, men begge er åbne for at genoptage forhandlinger, skriver Børsen.

Det kræver dog, at Discovery atter bliver en del af Yousees faste tv-pakker, lyder det fra topchef Christian Kemp, som henviser til, at ingen andre tv-udbyder hos Yousee kun er en del af bland selv-pakkerne.

"Vi vil heller ikke kun være en del af bland selv. Det kan sagtens være en aftale, hvor Dplay er en del af det, og hvor der er kanaler, der indgår i fast distribution, som de har gjort før," siger Discoverys adm. direktør Christian Kemp til Børsen.

Fra Yousees side fastslår direktør Jacob Mortensen, at man fortsat er interesseret i at finde en løsning med Discovery, som tv-distributøren har tilbudt en aftale, hvor streamingtjenesten Dplay bliver en del af bland selv-løsningen, mens Kanal 5 kan indgå i Yousees faste tv-pakker.

Stofa overtager nordjysk antenneforening med 40.000 medlemmer

TDC mistede femcifret antal tv-kunder i 2019 – men frafaldet var større i 2017

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger