ITWatch

TDC-topchef vil slanke ledelsen

TDC's Nuuday skal fremover have markant færre ledere, lyder det fra direktør Michael Moyell Juul. "Det handler om at transformere Nuuday over i den nye virkelighed," siger han til Børsen.

Foto: TDC/PR

Michael Moyell Juul, der er adm. direktør i TDC-selskabet Nuuday, vil lave et fladere hierarki, hvilket betyder, at de nuværende fem ledelseslag bliver skåret ned til tre.

Det skriver Børsen.

Omstruktureringen betyder, at der ved udgangen af første kvartal i 2020 vil være 175 lederpositioner i alt i Nuuday mod de 235 lederstillinger, der findes i dag i TDC's kundevendte selskab.

Den seneste måned er der blevet sat navne på otte medlemmer af direktionen – blandt andre Christina Bisgaard Laursen, der er ny finansdirektør i Nuuday, og John Henriksen, som er ny direktør for TDC Erhverv – mens omkring 25 ledere i det andet ledelseslag vil blive udpeget i næste uge. De resterende 150 ledere i det tredje ledelseslag skal stå i spidsen for omkring 200 "autonome tværfaglige hold," lyder det.

Michael Moyell Juul understreger, at man ikke nødvendigvis siger farvel til folk, og at øvelsen ikke er en spareplan.

"Vi er i en enormt konkurrencepræget industri, så vi skal hele tiden kigge på vores omkostninger, men det er noget, som vi vil gøre uanset hvad. Vi skal hele tiden justere omkostningerne. Men det, vi gør her, handler ikke om omkostninger. Det handler om at transformere Nuuday over i den nye virkelighed, hvor selskabet er en leverandør af digitale tjenester til de danske husstande," siger Michael Moyell Juul til Børsen.

TDC lancerer nyt navn til infrastrukturselskab

TDC lancerer nyt selskab for erhvervstelefoni

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger