ITWatch

Tele2-fusion med Com Hem kører på skinner

Det svenske teleselskab Tele2, der sidste år købte kabelselskabet Com Hem for 26,9 mia. svenske kr., overrasker positivt på driften, viser nyt regnskab.

ritzau/Rie Neuchs
Foto: ritzau/Rie Neuchs

Det svenske teleselskab Tele2 fik et justeret driftsoverskud (EBITDA) på 2,66 mia. svenske kr. i årets første kvartal, hvilket var bedre end selv det mest optimistiske bud fra analytikerne ifølge Bloomberg News.

Analytikernes ventede 2,23 mia. svenske kr. på den post, og analytikernes bud lød på mellem 2,19-2,28 mia. svenske kr.

Teleselskabet oplyser, at det er på rette vej til at indfri forventningerne til hele året og ser fortsat en "midt-encifret" vækst af det underliggende driftsoverskud i år.

"Efter at have afsluttet det første fulde kvartal efter opkøbet af Com Hem kan vi se, at transformationsomkostningerne er på sporet. Fokus er fremadrettet at genantænde væksten gennem vores pipeline og initiativer," skriver selskabet i regnskabet.

Nettosalget landede på 7,2 mia. svenske kr., hvilket var mindre end de ventede 7,34 mia. svenske kr., som analytikerne havde forventet. Det var ligeledes mindre end selv den mest negative analytikers bud forud for regnskabet, da estimatet fra Bloomberg viser et spænd på 7,27-7,39 mia. svenske kr.

Tele2 købte sidste år kabelselskabet Com Hem for 26,8 mia. svenske kr. Købet skete for at kunne stå mod konkurrencen fra giganten Telia.

Stor telefusion gennemført i Holland

EU godkender mobilfusion i Holland

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger