ITWatch

Telia overvejer fremtiden for selskabets danske afdeling

Trods øget indtjening i det seneste regnskab, overvejer Telias koncernledelse fortsat, hvordan fremtiden skal se ud for selskabets afdeling i Danmark, skriver Berlingske.

Foto: PR/Telia

Telias danske fremtid er usikker, lyder det fra den svenske koncernledelse. Usikkerheden er intakt, selvom den danske afdeling i sidste uge kunne præsentere forbedrede tal i det seneste regnskab.

Det skriver Berlingske, som har været i kontakt med moderselskabet i Stockholm.

"Vor position, hvad angår Danmark er uforandret. Danmark er et udfordret marked med lave marginaler, selv om vi har set visse tegn på forbedringer. Vi vurderer fortsat forskellige strategiske alternativer," skriver Telia til Berlingske som svar på avisens spørgsmål til Telias koncernchef, Johan Dennelind.

Ifølge Berlingske kan den yderste konsekvens være, at Telia sælger den danske afdelng fra. Telia har i dag omkring 1,45 mio. mobilkunder og 104.000 bredbåndskunder i Danmark.

Telia holder skindet på næsen efter besparelser

Svensk netværkskæmpe overgår forventningerne

149 færre ansatte og økonomisk fremgang i Telia Danmark 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs