ITWatch

Fiberselskab vil rulle hurtige forbindelser ud til husstande i Østjylland

2700 huse i Lystrup bliver koblet på fibernettet i løbet af 2019. Det bliver gratis for de første brugere, men prisen vil stige på sigt, lyder meldingen fra fiberselskabet bag.

Foto: PR/Fibia

Interessen for at blive koblet på fibernettet er så stor i østjyske Lystrup, at Fibia i løbet af 2019 vil rulle bredbåndsadgange ud til 2700 husstande.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi kommer med fiberkablet, hvis der er interesse for det. Og det er der i Lystrup. Nu går vi i gang med en detailplanlægning, og i løbet af de kommende måneder har vi en plan for, hvor vi graver hvornår," udtaler Fibias direktør Casper Holst-Christensen i meddelelsen.

I første omgang bliver det gratis for brugerne at blive koblet på. Dermed ændrer Fibia den oprindelige introduktionspris, som lød på 1995 kr. Til gengæld stiger prisen på sigt til 4995 kr., skriver selskabet.

Fibia er ejet af NRGi og Seas-NVE.

Fiberselskab kobler flere tusinde sjællandske husstande på i 2019 

To instanser undersøger kommunebreve om bredbånd fra privat firma 

Flere kommuner har sendt omdiskuterede breve om bredbånd fra privat firma 

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs