ITWatch

Telenor har skåret bemandingen med 600 på godt to år

Arbejdet med at gøre Telenor i Danmark mere effektiv kører efter planen, og selskabet har i dag 600 færre medarbejdere end for godt to år siden. I stedet er der indført robotter og nye arbejdsformer, siger topchef.

Foto: PR/Telenor

Telenor henter ifølge selskabets topchef Jesper Hansen gode resultater i land i tredje kvartal af 2018, og en del af årsagen ligger i, at selskabet har reduceret sin bemanding og digitaliseret virksomheden.

Telenor er et af de teleselskaber herhjemme, der dermed har skåret mest i bemandingen. Telia har tilsvarende hentet en besparelse på 17 pct. af bemandingen på et år, mens TDC reelt har øget antallet af ansatte med 200 det seneste år, viser de enkelte selskabers regnskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs