ITWatch

Fullrate-teamet i andet salg til TDC på et år

Analyse: De gør det igen, det gamle stifterteam bag Fullrate. Med salget af Hiper til TDC er konkurrencen indskrænket på to afgørende områder i telebranchen.

Stig Myken står bag sit andet store frasalg. Denne gang er det Hiper, som TDC overtager, men handlen ligner hans første store succes, da han indgik i teamet bag Fullrate, der på samme måde som Hiper er et bredbåndsselskab.

TDC købte Fullrate, og TDC køber også Hiper. Dermed har teamet bag Fullrate-salget to gange på godt et år solgt konkurrenceskabende selskaber til TDC og scoret kassen. Først Fullrate-manden Peter Mægbæk, der sammen med Myken var med i teamet bag Fullrate. Han solgte sammen med Morten Strunge Plenti til TDC i september sidste år og lukkede dermed definitivt for den verserende konkurrence på mobilmarkedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs