ITWatch

Ny topchef på plads i TDC

TDC er klar med ny topchef. Hun skal gennemføre den strategi, der er udstukket af TDC's nye ejere og glæder sig. (Opdateret)

Allison Kirkby, kommende administrerende direktør og koncernchef, TDC Group | Foto: PR/TDC

Allison Kirkby bliver ny administrerende direktør i TDC Group. Hun kommer fra en stilling som administrerende direktør i svenske Tele2.

"På vegne af bestyrelsen er det mig en stor glæde at kunne fortælle, at det bliver Allison Kirkby, der tiltræder som ny administrerende direktør i TDC Group. Med Allisons erfaring fra teleindustrien kombineret med hendes visionære lederskab, kan jeg ikke forestille mig en stærkere profil til at føre TDC videre," siger Bert Nordberg, bestyrelsesformand i TDC Group.

Pernille Erenbjerg fortsætter i rollen, indtil Allison Kirkby tiltræder i december 2018.

Hun skal gennemføre den strategiske omlægning af selskabet, som er udstukket af TDC's nye ejere. Her skal TDC opdeles i to enheder.

En forretningsenhed, der skal udbygge den digitale infrastruktur i Danmark og understøtte en øget digitalisering, samt en kundevendt forretningsenhed.

TDC's ambition er blandt andet at investere massivt i udbygningen af fibernetværket og være ledende i udrulningen af 5G-teknologien, skriver TDC.

"Ligesom vi ser andre industrier befinde sig en brydningstid, så ændrer telco-industrien sig også, og vi ser nye, spændende muligheder for at transformere og forny vores forretningsmodel i den digitale æra. Vi har derfor sat en ambitiøs retning for TDC – en retning, der kommer til at definere industriens fremtid og fremtiden for det digitale Danmark. Med udnævnelsen af Allison er vi klar til at tage de næste skridt ind i denne fremtid," siger Bert Nordberg i meddelelsen.

Den nye topchef er tilfreds og glad over udnævnelsen.

"Jeg er både stolt af og ydmyg over at skulle lede en virksomhed, der har forbundet et helt land gennem 136 år. Med nyskabende idéer for fremtiden har TDC alle muligheder for at understøtte Danmarks ambition om at være en ledende digital nation. Den opgave glæder jeg mig til at tage hul på i tæt samarbejde med TDC's 7.000 dygtige medarbejdere," siger Allison Kirkby i meddelelsen.

Teleanalytiker: Energiselskaberne sætter TDC under pres 

TDC får grønt lys til frasalg af Get 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs